Akupunktør Karina Fuglestein - Medlem av norsk akupunkturforening MAF

 

Akupunktør Karina fuglestein er utdannet ved Institutt fro akupunktur ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania i 2013. Hun har offentlig godkjent bachelor i akupunktur. Studiet ble delvis gjennomført på Nanjing University of Traditional Chinese Medicine i Kina. 

 

I tillegg til sin bachelorgrad har hun mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi samt medisin grunnfag tilsvarende 90 stp. Hun er også yogalærer RYT 300 og er godkjent gjennom Yoga Alliance Worldwide.  Videre har hun over 16 års erfaring fra helsesektoren som autorisert helsefagarbeider. 

Karina skrev bachelorutdannelsen sin om irritabel tykktarmsyndrom. 

 

Karina har i tillegg en rekke kurs bak seg. De viktigste vil være å nevne: 

-Modul 1. IMS. Kurs i behandling av smerter med Ronni Hilland og Rune Enehaug 

-A Comprenhensive guide to using acupuncture in pregnancy, labour and postpartum med Debra Betts. 

-Dr. Tan 1, 2, 3 Easy to learn, easy to treat 

 

Etter endt utdannelse i 2013, jobbet Karina om akupunktør på Skillebekk klinikk i Oslo, før hun flyttet tilbake til sørlandet igjen i 2018. Hun jobber på Sørlandsbadet i Lyngdal i tillegg på Sanden Helsesenter. Der har hun blant annet erfaring med å behandle muskel og skjelett plager, mage og tarmproblematikk, hodepine/migrene, pollen, stress, utbrenthet, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, modningsakupunktur, pms og smerter i forhold til menstruasjonssyklus. 

 

Karina tilbyr den kinesiske formen for akupunktur, kopping massasje og den vestlige formen for akupunktur som består av IMS og triggerpunkt behandling. Hun gir individuelt behandling, veiledning og kostråd. 

Karina Fuglestein_edited.jpg