top of page
Helseforsikring

I dag investerer flere og flere bedrifter i helseforsikringer for sine ansatte. Spør derfor din arbeidsplass om dere har forsikringsavtaler før du bestiller time hos oss. Vi har avtaler med ulike forsikringsselskaper og du vil være sikret vurdering og behandling innen få dager med en helseforsikring. 

 

Vi er godkjente behandlere i behandlernettverket til bl. a. Storebrand forsikring. Vi er i tillegg i dialog med IF helse, Falck helse og Nordic Netcare om samarbeidsavtaler og vil ha dette på plass innen snarlig tid.

 

Vertikal helse har i dag ingen behandlernettverk og du står fritt til å velge behandler selv. Avhengig av type avtaler din bedrift har med Vertikal helse vil du i enkelte tilfeller ha behov for en vurdering fra spesialist, som for eksempel en nevrolog eller ortoped, som kan uttale seg om dine behov for behandling.  

 

Spiller du håndball og blir skadet så står du selv fritt til å bestemme hvor du ønsker å gå til behandling gjennom forsikringen din som Norges håndballforbund har gjennom Gjensidige. Hva slags behandlerhjelp du mottar vil være avhengig av om du har kjøpt Lise eller Lise Pluss som er forsikringsalternativene. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne dette ut. Husk uansett alltid å få forhåndsgodkjent behandling/ undersøkelse for at utgiftene skal dekkes av forsikringen.
Se https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/idrettsforsikring for utfyllende informasjon. 

 

Idrettens skadeforsikring gjennom Gjensidige har en oversikt over et eget behandlernettverk og vi er stolte over å ha behandlere i dette nettverket. Gjensidiges skadetelefon finner du på tlf. nr 02033 og https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/2016/idrettens-skadetelefon/ .

Kontakt oss uansett hva slags idrett du driver med så hjelper vi deg videre.

 

bottom of page